Vins de les cistelles on-line. Projecte finalitzat.

Vins tastats a la cistella de primavera 2021:

1.- La Vinyeta, Microvins Carinyena blanca 2019, D.O. Empordà

2.- Guigal rouge 2018, Crôzes Hermitage, Syrah. Tast dirigit per Anne Cannan, Brand Ambassador de Guigal i cellerera de Clos Figueras, DOQ Priorat

3.- Quinta do Crastro Superior, Douro. El tast el realitzà Pedro Guedes i Amanda Navarro de Terras de Portugal

4.- Can Sumoi, Ancestral, Montònega, Penedès. Tast realitzat per Arnau Vivó, enòleg i sales manager de Raventós i blanc

5.- Vins de la Memòria, El Badiu, Badalona, D.O. Alella. Tast dirigit per en Xavi Nolla, sommelier i cellerer de Vins de la Memòria

6.- Suertes del Marqués, La Solana, Valle de la Orotava, Tenerife. Tast dirigit per en Jonatan García, cellerer de Suertes del Marqués

7.- Rocarella negre 2019, Priorat. Tast dirigit per en Roger Oferil, enòleg i cellerer de Rocarella

8.- Cava Guilera, Brut Nature Gran Reserva. Tast dirigit per en Jordi Guilera, cellerer de Cava Guilera

Vins tastats a la cistella d’hivern 2021:

  1. Morenillo 2019, de Celler Bernaví, DO Terra Alta – Explicat per Marco Bernava
  2. Solsxarel 2019, de Rubió de Sols, DO Costers del Segre – Explicat per Judit Sogas
  3. Santpere negre, de Cooperativa de Moixent, Els Alforins, Vi de València – Explicat per Pablo Calatayud
  4. Octubre negre 2018, de Cingles blaus, DO Montsant – Explicat per Carla Camps
  5. Les Crestes 2018, Celler Masroig, DOQ Priorat – Explicat per Valentí Llagostera
  6. Martinet Bru, de Mas Martinet, DOQ Priorat – Explicat per Sara Pérez
  7. Honey Moon 2019, de Parés Baltà, DO Penedès – Explicat per Marta Casas
  8. Can Martí, de Torelló, CORPINNAT – Explicat per Marcel Pérez, formador en cava
  9. 1018 2018, de Celler Sanmartí , D.O. Pla de Bages – Explicat per Joan Sanmartí
  10. Lo bancal de Granatxa blanc 2019, de Sangenís i Vaqué, DOQ Priorat – Explicat per Maria Sangenís
  11. Empelts, de Vinyes Domènech, DO Montsant – Explicat per Joan Ignasi Domènech

Vins tastats a la cistella de tardor 2020:

  1. La Quarta, Sant Josep Vins, 2018, DO Terra Alta – Explicat per Jaume Martí
  2. El Mentider, Succès Vinícola, trepat, 2017, DO Conca de Barberà – Explicat per Mariona Vendrell i Albert Canela
  3. Ikigall, Gallina de Piel, 2019, DO Penedès – Explicat per David Seijas
  4. Solà fred negre 2019, de Celler Masroig, DO Montsant – Explicat per Rafel Pino
  5. Marfil clàssic 2019, d’Alella Vinícola, DO Alella – Explicat per Xavier Garcia
  6. La Catalina 2018, Celler Vall Llach, DOQ Priorat – Explicat per Albert Costa
  7. Gotim bru 2018, de Castell del Remei, DO Costers del Segre – Explicat per Tomàs Cusiné i Dàcil Estepà
  8. Llopart Leopardi 2013, CORPINNAT – Explicat per Jessi Llopart
  9. Camí de Cormes 2019, de Celler Roig Parals
  10. Tina 16 2019, Ramon Roqueta, DO Catalunya – Explicat per Clara Dalmau
  11. Cartoixà 2019 de Celler Mas Bella, DO Empordà – Explicat per Elisa Ribé
  12. Va de Bòlid 2017, de Celler Cristian Francés Bretón, DOQ Priorat – Explicat per Cristian Francés

….

….