27 de gener, descobrim:
Còsmic de Parés Baltà, D.O. Penedès
Foranell 2014 del celler Quim Batlle, D.O. Alella
Benufet d’Herència Altès, D.O. Terra Alta
Jean Leon rosat, D.O. Penedès
Rocarella, D.O.Q. Priorat
Geol, del Celler Tomàs Cusiné, D.O. Costers del Segre
Llopart Panoràmic, Corpinnat
Un tast per celebrar el 10 aniversari de Mercats amb D.O.
10 anys maridant cellers i D.O. catalanes,
10 anys amb el suport del INCAVI i l’Institut de Mercats de Barcelona.
10 anys amb accions de tota mena.
10 anys amb totes i tots vosaltres.
Moltes gràcies per haver-nos fet costat en aquests moments màgics!!
Jordi Guillemí i Ramon Guix

I què hem fet?
Tasts culturals:
- Dels llibres de vins de FERRAN CENTELLES i ZOLTAN NAGY
- JOSEP GUINOVART, PINTOR DE VINS
- VICATALÀ I POESIA: Amb Laia Malo (Martínez Lopez) i Anna Pantinat dins Hotels amb D.O.
- TASTS DE MÚSICA i VI AL MERCAT DE SANTA CATERINA, Amb la col·laboració de l’AVC
- TAST AMB FITO LURI sobre el llibre SALVAR L’ÀNIMA
Tasts amb molts cellers catalans de referència com CAN RÀFOLS DELS CAUS, MAS MARTINET I VENUS LA UNIVERSAL, ALTAVINS, CÉRVOLES, TOMÀS CUSINÉ i CARA NORD, CASTELL DE PERELADA, PERE VENTURA, MERUM PRIORATI i CAN BAS, JEAN LEON, TORRES o RAIMAT. I amb cooperatives del territori com el CELLER MASROIG, COOPERATIVA AGRÍCOLA DE SANT JOSEP o COOPERATIVA l’OLIVERA.
Tasts d’Escumosos: CAVA GRAN RESERVA, CAVA i VINS DO MONTILLA MORILES, GRAMONA, LLOPART, RECAREDO i celler CREDO o CORPINNAT.
Tastos temàtics: LES DONES DEL VI, CELLERS SINGULARS DE TARRAGONA, GRENACHES DU MONDE, PREMIS VINARI, VINS DE LA VALL DEL CORB, TERRA DE GARNATXES I i II, GARNATXES BLANQUES DE LA TERRA ALTA, VINS DEL GARRAF, VINÒMICS, MILLORS MARIDATGES, TASTS DE NIT als mercats del CLOT, HOSTAFRANCS o SAGRADA FAMÍLIA, FIRA DEL VI DEL MERCAT DE SANTA CATERINA, SETMANA DEL VI CATALÀ.
Tastos de productes alimentaris: VI CATALÀ i XOCOLATA SIMON COLL i AMATLLER, EXTRA OLIVE OIL & WINE TASTING, amb l’Associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina, Les Corts, Provençals i del Mercat de la Creu Alta de Sabadell, ALIMENTARIA.
Per redescobrir el Priorat i Montsant: MARCO ABELLA, SCALA DEI, SERRA MAJOR DEL MONTSANT I i II, CELLERS DE PORRERA I i II, PRIORAT SINGULARS: VALL LLACH, MAS D’EN GIL, CLOS FIGUERAS i MAS DOIX, RIU SIURANA I i II
Tallers als Centres Cívics de Barcelona i Hospitalet: Fort Pienc, Urgell, Golferichs i Santa Eulàlia.
Tasts de nit al Mercat del Clot, Felip II, Hostafrancs, Guinardó i Sagrada Família.
Dues Fires del Vi català al Mercat de Santa Caterina.
Aperitius amb cava al mercat de Provençals.
Tasts a Hotels amb D.O.
I en temps de pandèmia hem ofert la Cistella On-line.
Per saber-ne més:
http://blogdosantacaterina.blogspot.com/
10 anys fins avui.
Avui finalitza el projecte “Mercats amb D.O.”
Ens acomiadem dels tasts amb maridatge, però no del món del vi.
I encetem una nova etapa, orientada a la divulgació del vi català.